Донецький Шахтар прийняв мадридський Реал в 3-му турі Ліги чемпіонів 2021/22. Матч Шахтар – Реал Мадрид стартував 19 жовтня о 22:00. Поєдинок групи D зіграли на НСК Олімпійський у Києві.

На 38 хвилині Сергій Кривцов забиває м'яч у свої ворота. То ж після першого тайму Шахтар поступається Реалу - 0:1 в Лізі чемпіонів. Ще два голи у ворота "Шахтаря" у другому таймі забиває Вінісіус - на 51 та 56 хвилинах.

Четвертий гол у ворота Шатаря прилетів на 65 хвилині матчу - Родріго вдарив під поперечину. П'ятий гол у ворота "Шахтаря" відправив Бензема. Турнірне становище: Шериф - 6, Реал - 6, Інтер - 4, Шахтар - 1.

До сьогоднішнього матчу після двох турів Ліги чемпіонів Реал набрав 3 пункти й посідав другу позицію. Шахтар з одним балом був останній. У Інтера теж було одне очко, а сенсаційним лідером групи є Шериф, який обіграв як "гірників", так і Реал.

Шахтар, фото: shakhtar.com
Шахтар, фото: shakhtar.com

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Стартовий склад "Шахтаря" на матч з "Реалом": Фернандо, Соломон, Тете, Майкон, Педріньйо, Алан Патрік, Майкон, Ісмаїлі, Кривцов, Марлон, Додо, Трубін.

Запасні: П'ятов, Вітао, Бондар, Корнієнко, Конопля, Степаненко, Маркос, Судаков, Мудрик, Марлос, Дентіньйо, Сікан.

Донецький "Шахтар" оголосив попередню заявку команди на матч третього туру Ліги чемпіонів проти "Реала":

Стартовий склад "Шахтаря" на матч з "Реалом"
Стартовий склад "Шахтаря" на матч з "Реалом"

  • Воротарі: Олексій Шевченко, Андрій Пятов, Анатолій Трубін
  • Захисники: Додо, Вітао, Сергій Кривцов, Марлон, Юхим Конопля, Ісмаїлі, Віктор Корнієнко, Валерій Бондар
  • Півзахисники: Тарас Степаненко, Майкон, Маркос Антоніо, Марлос, Тете, Артем Бондаренко, Манор Соломон, Михайло Мудрик, Алан Патрік, Георгій Судаков, Педріньйо
  • Нападники: Дентіньо, Данило Сікан, Фернандо

Нагадаємо, команди вже грали один проти одного в Лізі чемпіонів 2020/21. Тоді "Шахтар" під керівництвом Луїша Каштру двічі сенсаційно обіграв суперника – 3:2 в Мадриді та 2:0 у Києві. Загалом команди зіграли між собою 4 рази, маючи в активі по 2 перемоги.

Фото: ua-football.com
Фото: ua-football.com

Нагадаємо, на футбольному матчі пролунала стрілянина, спортсмени повалилися на землю: на трибунах почалася паніка. На футбольному матчі серед шкіл у США пролунала стрілянина - на трибунах почалася паніка і втеча до порятунку

Як повідомляв портал "Знай.ua", матч Ліги Чемпіонів Шахтар - Реал: де і коли дивитися у прямому ефірі. Де покажуть у прямому ефірі поєдинок Ліги чемпіонів між командами "Шахтар" і "Реал" 19 жовтня 2021 року

Також "Знай.ua" писав, матч Україна - Боснія і Герцеговина: команди зіграли внічию на відборі до Чемпіонату cвіту 2022. Збірна України продовжує відбір до Чемпіонату cвіту 2022 року.