Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко відкрили душу всім українцям і розповіли пікантні подробиці своїх подружніх стосунків.

Відомі українські артисти дали відверте інтерв'ю журналістам шоу "Зірковий шлях" і відповіли на безліч цікавих і провокаційних питань рубрики "Чия правда?". Як відомо, Арсен і Тоня разом вже більше 10-ти років, у шлюбі 4 роки. У пари є діти від минулих шлюбів і одна спільна донька Ніна.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko

В інтерв'ю артисти розповіли про найкращі романтичні побачення, про перший сніданок після шлюбної ночі, хто господар в їхньому будинку і навіть розкрили подробиці про місця, де вони віддавалися любові і почуттям.

"А раптом не все можна називати? До речі, можна ще в примірювальній десь затіяти. Я ще не вибрав магазин, який ми ощасливимо. В авто було", - розповів Арсен про інтимні експерименти з дружиною.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко і Роман Скорпіон ніжно взялися за руки, поки Мірзоян не бачить: "Нікому тебе не віддам"

Нагадаємо, що Антоніна Матвієнко показала свою маму в 24 роки: "Боже, яка красуня". Українська співачка порівняла Ніну Матвієнко зі своєю донькою Уляною.

Як повідомляв Знай.иа, Тоня Матвієнко показала, чим займається з Арсеном Мірзояном наодинці: "Поки мама в церкві"

Також портал Знай.иа писав, що Ніна Матвієнко святкує 74-й день народження "не за паспортом": донька Антоніна розкрила сімейну таємницю