У новому епізоді популярної гумористичної програми "Дизель шоу" телеглядачі можуть побачити номер, де героїня популярної артистки і просто красуні Вікторії Булітко мріє про "розумний будинок", заповненим всілякими гаджетами. Виявляється, що в житті, у себе вдома, акторка вже давно використовує роботів-помічників.

За словами Вікторії, вона все таки і звикла до старих добрих методів з приладами, але вже кілька років прибирання в своєму будинку частково довіряє тільки розумним роботам.

Про це стало відомо завдяки невеликому коментарю Вікторії для офіційного сайту студії "Дизель шоу".

Публікація "Дизель шоу", скріншот: Instagram
Публікація "Дизель шоу", скріншот: Instagram

"Обожнюю свій будинок, і з кожним роком він стає розумнішим, тому що купуються різні розумні "штуки-дрюки", і багато тепер можна робити віддалено.", - розповідає акторка "Дизель Студіо" Вікторія Булітко.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Акторку радує, що завдяки новим технологіям жити стає легше і комфортніше. Її будинок не просто розумний, але і дуже турботливий.

"У моєму будинку два робота-пилососа, є робот, який миє вікна. Правда, У мене до нього кілька претензій, я мою вікна краще. Ще є робот-мийник підлог, різні термостати, які стежать за температурою і вологістю будинку. І ще багато того, в чому я абсолютно не розбираюся", – ділиться акторка.

Раніше повідомляли, голу зірку "Дизель шоу" Вікторію Булітко застали зненацька: прикрила ковдрою, але не всі.

Як повідомляв Знай.uа, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" виставила принади і прикрилася бусиками: "О, сисяндрушка!".

Знай.uа писав, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" спробувала вразити і їй це вдалося: "Боже, знову...".