Російський естрадний співак Філіп Кіркоров має досить значну армію шанувальників в Instagram. За яскравим творчим життям виконавця в соцмережі стежить більше 5 мільйонів чоловік. Автор одних з найбільш обговорюваних пісень "Колір настрою синій" і "Ібіца", також є народним артистом України, але СБУ вважає інакше, і тому обмежує в'їзд знаменитості в країну.

Цього разу Філіп розмістив серію чарівних знімків з урочистого заходу - гала-вечері російської національної премії "Вікторія", на якій зібралися багато зірок шоу-бізнесу.

Як повідомив співак, суддею нагородження стала донька Алли Пугачової Крістіна Орбакайте, вона ж і вручила артисту цікавий подарунок - авторський парфум в незвичайній музичній коробочці, яка дуже запам'яталася Кіркорову. Також на фото присутня близька подруга Філіпа співачка Ані Лорак.

сьогодні згадую наш чудовий вечір і чудову компанію ... адже мій день почався з аромату KRISTINA, що чітко відображає характер і настрій моєї улюбленої подружки. Спасибі, дорога, за подарунок", - зворушливо написав Кіркоров.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/fkirkorov/
Скріншот з коментарів, instagram.com/fkirkorov/

Скріншот з коментарів, instagram.com/fkirkorov/
Скріншот з коментарів, instagram.com/fkirkorov/

Нагадаємо, що король поп-сцени Кіркоров забув про Ані Лорак і втік на першому ж літаку: "Режим включений"

Як повідомляв Знай.uа, Філіп Кіркоров "проміняв" Ані Лорак на оголену Катерину Варнаву: "Бенкет під час чуми"

Також портал Знай.uа писав, що Путін виріс або Кіркоров "стоптався": колишній чоловік Пугачової зганьбився з "компліментами" президенту Росії