Матч між Барселоною (Іспанія) і Динамо Київ розпочався о 19:45 20 жовтня. Команди зустрілися в третьому турі Ліги чемпіонів 2021/22. Поєдинок групи E відбувся на Камп Ноу у Барселоні (Іспанія). Арбітр в полі – Клеман Тюрпен (Франція).

На 36 хвилині першого тайму Барселона відкриває рахунок. Жерар Піке виводить каталонців вперед 1:0. Таким чином Динамо програло Барселоні перший там матчу Ліги чемпіонів і в результаті всю гру.

Кияни зазнали другої поспіль поразки і опустилися на останнє місце в турнірній таблиці групи. Наступний матч команди проведуть у Києві 2 листопада.

Матч Динамо - Барселона, кадр з відео
Матч Динамо - Барселона, кадр з відео

Матч Динамо - Барселона, кадр з відео
Матч Динамо - Барселона, кадр з відео

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

До сьогоднішнього матчу після двох турів Ліги чемпіонів каталонці не набрали жодного очка і йдуть останніми у групі. Барселона програла Баварії і Бенфіці з однаковим рахунком 0:3. Своєю чергою київське Динамо з одним пунктом займало третю сходинку.

Стартові склади команд:

"Барселона": Тер Штеген, Альба, Лангле, Піке, Дест, Бускетс, Де Йонг, Гаві, Депай, Мінгеса, Де Йонг.

"Динамо": Бущан, Миколенко, Забарний, Сирота, Кендзьора, Шапаренко, Сидорчук, Буяльський, Де Пена, Циганков, Супряга.

Нагадаємо, Реал розгромив Шахтар з рахунком 5:0: найгарячіші моменти матчу Ліги чемпіонів. Донецький Шахтар 19 жовтня прийняв мадридський Реал в 3-му турі Ліги чемпіонів 2021/22

Як повідомляв портал "Знай.ua", матч Ліги Чемпіонів Шахтар - Реал: де і коли дивитися у прямому ефірі. Де покажуть у прямому ефірі поєдинок Ліги чемпіонів між командами "Шахтар" і "Реал" 19 жовтня 2021 року

Також "Знай.ua" писав, матч Україна - Боснія і Герцеговина: команди зіграли внічию на відборі до Чемпіонату cвіту 2022. Збірна України продовжує відбір до Чемпіонату cвіту 2022 року.