Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов досить часто ділиться з шанувальниками в Instagram свіжими фотографіями з особистого і творчого життя, де за ним стежить 1 мільйон чоловік.

Цього разу у Юрія вийшло здивувати шанувальників новим знімок, де він позує в одному зі столичних під'їздів в районі Подолу. У кадрі можна побачити парадне не в кращому його стані, всі стіни змальовані різними графіті і написами, але Горбунов впевнено назвав це проявом субкультури, яка славиться своїми нестандартними цінностями і життєвим стилем, що відрізняються від загальноприйнятих.

"В старих під‘їздах субкультури 😇!" - написав Юрій Горбунов.

Не всі користувачі соцмережі оцінили локацію, яку вибрав телеведучий для фото. Але, деякі все ж захопилися оригінальності знімка.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/gorbunovyuriy/
Скріншот з коментарів, instagram.com/gorbunovyuriy/

Скріншот з коментарів, instagram.com/gorbunovyuriy/
Скріншот з коментарів, instagram.com/gorbunovyuriy/

Раніше ми писали про те, що Юрій Горбунов перетворився на няньку для двох синів: поки Катя Осадча на зйомках. Юрій показав, як справляється з двома маленькими дітьми, поки його дружина Катя на зйомках.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов і Катя Осадча показали наймолодшого сина і "забули" про старшого - "Ми тебе любимо"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Осадча одяглася в траур заради особливого дня без Юрія Горбунова: "Готова"

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Осадча похвалилася помолоділим після пологів обличчям: щаслива на морозі