Популярна українська прима-балерина і зірковий тренер на шоу "Танці з зірками" Катерина Кузар нещодавно занурила своїх шанувальників у театральну тематику. Так, Катерина Кухар і Олександр Стоянов в новій фотосеті для глянцю показали справжнє театральне закулісся.

Стоянов і Кухар, фото: Instagram
Стоянов і Кухар, фото: Instagram

На знімках зображено місця театру, в які навряд чи вдасться потрапити звичайним людям, а в цих кадрах можна розглянути багато чого цікавого.

Однак це ще не все. Для наших читачів є цікаві новини, які допоможуть розглянути не тільки театр, а й саму 39-річну красуню з усіх боків. Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці шоу "Танці з зірками" в мережі Instagram.

Публікація "Танців з зірками", скріншот: Instagram
Публікація "Танців з зірками", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Образ Катерини Кухар тобі подобається більше? Пиши в коментарі", - підписали публікацію з двох знімків автори.

На свіжих знімках можна побачити два дуже схожих наряди в яких Катерина Кухар брала участь в зйомках танцювального шоу. На першому балерина в чорній сукні до підлоги, а ось на другому в сірій сукні, яка схоже на цукерку.

Віддані шанувальники Катерини і фанати "Танців" почали активно коментувати два знімки, обираючи, який їм сподобався більше: "Обидва красиві, але найбільше мені сподобалася Катерина Кухар в образі Круелли", "Вона дуже гарна в будь-якому образі", "Мені подобається її образ, коли вона менше відкриває рота", "Катя шикарна", "Друге фото бомба".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар показала темну сторону: "Час задуматися".

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма і Катерина Кухар пояснили, як робити зауваження чужим дітям, які вередують: від "зайчика" до слова "стоп".

Знай.uа писав, посуне Кухар і Яму? Юлія Саніна з The Hardkiss повертається на "Танці з зірками".