Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, активно розвиває свій аккаунт і ділиться з шанувальниками новинами з особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить вже понад 23 тисячі осіб.

Артистка часто показує "виворіт" свого насиченого життя і показує досить буденні моменти, присвячуючи шанувальників в найцікавіші подробиці.

Цього разу Slavia показала, як вона проводить час після виснажливих зйомок. Артистка вирішила відправитися в ресторан зі своєю подругою, телеведучою і піар-менеджером фонду "Пінчук" Юлією Янчар, випити чашечку чаю і перекусити, щоб поповнити сили і далі бігти працювати, творити великі справи.

"Ну як же після зйомок не випити кави, ой у нас сьогодні чай. Нам порадили тут таку смакоту", - сказала співачка на відео.

Скріншот з Insta Stories, Slavia
Скріншот з Insta Stories, Slavia

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Slavia
Скріншот з Insta Stories, Slavia

Раніше ми писали про те, що Slavia прийшла на прем'єру фільму Дзідзьо і зустріла Катю Осадчу: любов ще жива

Нагадаємо, що Slavia роздула скандал з Ольгою Цибульською після розлучення з Дзідзьо: "Між ними..."

Як повідомляв Знай.uа, Slavia поскаржилася на Дзідзьо після подарованої їм квартири: "Не подобається..."

Також портал Знай.uа писав, що разведений Дзідзьо почав "клепати" піци для холостяків: Євген Клопотенко позаздрить. Відомий артист презентував свій авторський кулінарний бренд.