Відома співачка і "суперблондинка" всієї країни Оля Полякова обожнює перевтілюватися і приміряти на себе різні ефектні вбрання.

Цього разу, спеціально для зйомок другого сезону грандіозного шоу "МАСКА", довгоочікувана прем'єра якого відбудеться вже в суботу, 23 жовтня, о 21:00 на телеканалі "Україна", зірковий детектив Оля Полякова вибрала дуже сміливий образ.

Висока об'ємна зачіска з голлівудськими локонами і улюблений макіяж артистки - графічні чорні стрілки. А ось наряд Оля продемонструвала незвичайний. Золотистий боді з вирізом частково прикриває асиметричне плаття з одним рукавом, оголюючи струнку ніжку співачки. До слова, в жакеті з такої ж тканини Оля Полякова раніше з'явилася в своєму кліпі на пісню "Доросла дівчинка". Доповнили цей сміливий образ об'ємні золоті браслети і сережки.

Оля Полякова, фото з телеканалу Україна
Оля Полякова, фото з телеканалу Україна

Нагадаємо, Оля Полякова разом зі своїми колегами зірковими детективами Настею Каменських ( NK), Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO буде розгадувати знаменитостей під масками в масштабному проекті каналу "Україна".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Дивіться довгоочікувану прем'єру нового сезону найпопулярнішого і таємничого на українському телебаченні і в усьому світі шоу "МАСКА" щосуботи з 23 жовтня о 21:00 на каналі "Україна".

Нагадаємо, Дзідзьо підказав, хто може ховатися під образами на шоу "Маска": "Здивований і шокований"

Як повідомляв Знай.uа, зчастливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці": "Неоціненно"

Також портал Знай.uа писав, що на шоу "Маска" з'явиться брутальний рокер "Котик": найбільші очі на проекті і любитель рейвів