Відома співачка і заслужена артистка України Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. У дівчини змінилися пріоритети - тепер вона займається вихованням трьох дітей і веде активне життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 100 тисяч шанувальників.

Тепер сторінка Анастасії в соцмережі більше схожа на "блог молодої мами", ніж на аккаунт успішної співачки української естради. Дівчина часто ділиться новинами з щасливих материнських буднів, час яких зазвичай займає лише виховання і догляд за маленькими дітьми.

Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/
Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/

Цього разу Анастасія поділилася, які емоції вона зазнала від радісної події в її родині - хрещення молодшого сина Луки, якого вона народила в березні 2021 року. На опублікованих кадрах в Insta Stories Анастасія просто світиться від щастя. По обличчю співачки помітно, що її дуже порадував день і привітання від рідних людей.

"Задоволена, як слон", - написала Приходько.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Настя Приходько
Скріншот з Insta Stories, Настя Приходько

Скріншот з Insta Stories, Настя Приходько
Скріншот з Insta Stories, Настя Приходько

Раніше артистка показувати, як пройшло святкування знаменного дня в ресторані з хрещеними батьками хлопчика - непублічними людьми з близького оточення.

Нагадаємо, Анастасія Приходько показала, хто підтримує всі її ідеї фікс: "Ти будеш бігти..."

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько розговорилася на "Співають всі": "Мене всі вважають злюкою..."

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько на шоу "Співають всі" загнала учасників у фарбу: "Трималися за причинне місце"