Відома співачка і заслужена артистка України Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. У дівчини змінилися пріоритети - тепер вона займається вихованням трьох дітей і веде активне життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 100 тисяч шанувальників.

Тепер сторінка Анастасії в соцмережі більше схожа на "блог молодої мами", ніж на аккаунт успішної співачки української естради. Дівчина часто ділиться новинами з щасливих материнських буднів, час яких зазвичай займає лише виховання і догляд за маленькими дітьми.

Цього разу Анастасія розповіла, чим займається її старша 11-річна донька Нанна в школі на уроках праці. У кадрі артистка складає своїй дитині різні овочі для приготування салату і паралельно згадує, чому вчили дівчаток за часів, коли сама Анастасія вчилася в школі.

"У нас раніше капусту збирали... у нас дівчатка вчилися вишивати. Ось... сіль, перець і дитина завтра йде з овочами готувати салат. Я намагаюся, щоб вона таке не пропускала, тому що у мене такого в школі не було", - розповіла Приходько на відео в Insta Stories.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Анастасія Приходько, скріншот instagram.com/prykhodko_official/
Анастасія Приходько, скріншот instagram.com/prykhodko_official/

Анастасія Приходько, скріншот instagram.com/prykhodko_official/
Анастасія Приходько, скріншот instagram.com/prykhodko_official/

Нагадаємо, що серце Анастасії Приходько розтануло після примирливого поцілунку від Олега Машуковського: згодна на все

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько поділилася одкровенням про материнство: "Йшла з коляскою, і було соромно"

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько назвала кращі жіночі якості сильніше голлівудської краси: за це прощають всі