Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021", модель Анна Неплях розповіла, хто її надихає стильно одягатися.

Красуня має чимало шанувальників, тому досить часто тішить їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 290 тисяч осіб.
Цього разу Анна Неплях опублікувала світлину у дуже стильному образі та розповіла, хто надихає її красиво одягатися. Виявилося, що для переможниці конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021", натхненником у цій справі є принцеса Діана.

Фото зі сторінки Анни Неплях
Фото зі сторінки Анни Неплях

Анна Неплях поділилася світлиною, де вона позує у автівці, демонструючи свій светр з написом "I'm a luxury...". Що цікаво, іншу світлину вона опублікувала, де принцеса Діана одягнена у точно такий светр.

Принцеса Діана, скріншот зі сторінки Анни Неплях
Принцеса Діана, скріншот зі сторінки Анни Неплях

"Такий светр тільки у мене і у Принцеси Діани✨ А хто вас надихає стильно одягатися?", - так Анна Неплях підписала опубліковані фото.

Шанувальники дівчини відразу ж прийнялися залишати для неї коментарі під фото.

"😍 Клас", "Завтра у всіх буде такий же😄", "Красуня❤️", "Ваууууууу!!!", "Чудова красуня😍😍😍Люблю❤️", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, екс-учасниця "Холостяка" і Міс Україна-Всесвіт Анна Неплях розмріялася про Дональда Трампа - "Достатньо грошей". Міс Україна-Всесвіт Анна Неплях зізналася в побоях, розчаруваннях і боротьбі за перемогу

Раніше Знай писав, "міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях потрапила у мовний скандал: "Мені так зручно". Анна Неплях почала виправдовуватися за ведення блогу російською мовою.

Як повідомляв Знай, корону на "Міс Україна" можна купити, творець конкурсу зізнався в обмані: "не вистачає".