Відома українська модель, блогерка, фешн-фотограф і експерт в модельному реаліті-шоу від "Нового каналу" Соня Плакидюк продовжує радувати своїх шанувальників свіжими знімками із зоряного життя. Цього разу Соня показала всім свій "черговий" вираз обличчя.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Соні Плакидюк в мережі Instagram.

Публікація Софії Плакидюк, скріншот: Instagram
Публікація Софії Плакидюк, скріншот: Instagram

"Черговий вираз обличчя", - пише Соня Плакидюк.

Цікаво, що Соня Плакидюк опублікувала знімок, на якому можна побачити, як вона сидить у кріслі одного з концертних залів. На Соні дуже відвертий наряд-чорне плаття, яке може здивувати своєю "прозорістю".

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також на голові Софії можна помітити стилізовану зачіску під 20-і роки минулого сторіччя. Такі зачіски можна побачити в цікаво фільмі" Великий Гетсбі", який зняли за мотивами роману Скотта Фіцджеральда. Навіть відома співачка Оля Полякова прокоментувала свіже фото, написавши: "Ну яка ж прекрасна".

Раніше повідомляли, зірка "СТМПУ" Соня Плакидюк поділилася ідеальним рецептом з Італії: повторити зможе кожен.

Як повідомляв Знай.uа, Соня Плакидюк грайливо покрасувалася формами у ванній: "Так схудла, сік".

Знай.uа писав, Соня Плакидюк видала секрет ідеальної нареченої: "Свіжіє шкіра, живіт втягується".