Популярна українська фітнес-тренер і ведуча на шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська зізналася, що завжди хотіла побувати в 19 столітті. За часів світських прийомів і любовних зізнань в листах.
На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 580 тисяч осіб, Боржемська поділилася серією фотознімків в стилі дам 19 століття.
Фітнес-тренерка зізналася, що безсумнівно розкішні сукні, рукавички, дорогі прикраси, зачіски, легкий макіяж і корсети, додають краси кожній дівчині. Але, все ж вона досі не може зрозуміти, як в той час вони могли ходити так весь день.

Фото зі сторінки Марини Боржемської
Фото зі сторінки Марини Боржемської

"Я була затягнута пару годин, але зробити вдих здавалося неможливим. Я насилу керувала конструкцією сукні, щоб увійти в зал, А вже про те, щоб в ній танцювати, просто мовчу... Ну і поруч з партнером завжди велика дистанція, так як обсяг сукні і довгий шлейф, не дозволяють йому підійти до тебе ближче", — розповіла вона.

Фото зі сторінки Марини Боржемської
Фото зі сторінки Марини Боржемської



Боржемська зазначила, що її досі дивує те, як в 19 столітті пари писали один одному любовні листи і жили місяці або навіть роки в очікуванні зустрічі.

"Цінність любові була такою високою, що не всі її могли випробувати в житті. На жаль, зараз ми часто плутаємо любов з чимось іншим. Тому побувати на балу в справжньому особняку початку ХХ століття - неймовірне диво", — підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що Марина Боржемська назвала топ-5 ритуалів щасливого дня: що робити, якщо дратує будильник і лінь вставати

Раніше Знай писавши, топ-5 осінніх продуктів від Марини Боржемської: чим замінити "шкідливу" їжу