Знаменитий гравець столичного футбольного клубу попрощається з фанатами 24 Жовтня. Про це повідомляє прес-служба Динамо Київ.

23 вересня 2021 року 36-річний український футболіст повідомив про завершення спортивної кар'єри після багатьох років у київському "Динамо" та нашій збірній.

З цього моменту він встиг дати велике інтерв'ю колишній партнерці Віталія Козловського Раміні Есхакзай, де заінтригував шанувальників тим, що може стати новим "Холостяком".

Артем Мілевський, скріншот: YouTube
Артем Мілевський, скріншот: YouTube

Попри своє офіційне завершення кар'єри, він ще побачиться з фанатами на стадіоні "НСК Олімпійський", де столичний клуб прийме Дніпро-1 в рамках дванадцятого туру чемпіонату України з футболу.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Колишній гравець "біло-синіх" пройде коло пошани по бігових доріжках і подякує вболівальникам за їх підтримку.

Також на цьому матчі очікується розіграш суперпризу, який особисто вручить переможцю Артем Мілевський.

Поєдинок між Динамо і Дніпро-1 розпочнеться о 17: 00. Гру перенесли на стадіон "Динамо" імені Лобановського. Але згодом поєдинок повернули на НСК"Олімпійський".

Знай.uа писав, президент українського футбольного клубу обматюкав арбітра в прямому ефірі: "Скажи, що п * * арас суддя...".Таких скандалів українське телебачення давно не чуло. Політичні ток-шоу краще не чіпати, проте гострим слівцем тепер розкидаються і в спортивному світі.