Українські телеглядачі можуть радіти, адже вже пройшла прем'єра нового епізоду другого сезону популярного шоу "Маска". Тут було багато сюрпризів - і мама Вєрки Сердючки з баяном на голові і запальний танець Дзідзьо з Олею Поляковою, яка була вся в золоті та з піднесеним настроєм.

Однак шанувальники зіркових журі Насті Каменських та Олега Винника помітили дуже пікантний момент. Справа в тому, що зірки вже нікого не соромляться і просто "обжимаються" під час ефіру.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці шоу "Маска" в мережі Instagram.

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

"Гіпершоу МАСКА дарує справжні емоції! Зіркові детективи танцюють від радості і щастя тому, що грандіозне шоу повертається", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Таким чином в новому відео можна помітити багато чого. Так, Михайло Хома (Дзідзьо) і "Суперблондинка" Оля Полякова вийшли за стіл журі і почали пародіювати легендарний танець з культового кіно "Кримінальне чтиво" Квентіна Тарантіно, де герої Уми Турман і Джона Траволти буквально запалювали на танцполі.

Настя Каменських та Олег Винник, скріншот: Instagram
Настя Каменських та Олег Винник, скріншот: Instagram

Далі - більше! Шанувальники помітили обійми Насті Каменських і Олега Винника. Такі обійми викликають у шанувальників багато питань, адже на обличчях зірок помітили багато емоцій.

Раніше повідомляли, Андрій Данилко влаштував мамі рознос прямо під час шоу "Маска": "Дура, ти з глузду з'їхала!".

Як повідомляв Знай.uа, українці побачили Потапа в котику на шоу "Маска": запалює з сексуальною самкою, поки Настя Каменських дивиться здалеку.

Знай.uа писав, Оля Полякова на шоу "Маска" розцвіла поруч з самотнім Дзідзьо: вся в золоті і розкоші.