Катерина Кухар, суддя популярного шоу «Танці з зірками» на каналі «1+1», шокувала глядачів та учасників новиною про те, що чекає на дитину. Про це вона заявла, коли підійшла її черга оцінювати виступ конкурсантів Олександри Зарицької та Юрія Мешкова.

фото:скриншот youtube
фото:скриншот youtube

Зірка ошелешила суддів, ведучого Юрія Горбунова та увесь зал, напевно телеглядачі також затамували дихання, адже така новина не може залишити у спокої.

"Напевно, я сьогодні така емоційна, тому що при надії", - поділилася секретом жінка.

Після цієї заяви ніхто з присутністіх кілька секунд не міг вимовити ні пари з вуст.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

фото: instagram ekaterinakukhar_official
фото: instagram ekaterinakukhar_official

Деталей балерина не розкриває, як і її чоловік. Нагадаємо, що Катерині 39 років і вона вже має сина від першого шлюбу та дочку від Олександра Стоянова.

фото: instagram ekaterinakukhar_official
фото: instagram ekaterinakukhar_official

Зазначимо, що Катерина Кухар відома народна артистка, прима-балерина Національного Академічного театру стала суддею восьмого сезону проекту «Танці з зірками».

Знай.ua нагадує Чуттєвий Melovin вилив душу на паркет на "Танці з зірками": "До сліз"

Як раніше повідомляв Знай.ua Катерина Кухар з "Танців з зірками" в образі Круелли змусила чоловічі серця битися частіше: "Вона відкриває рота..."

Також Знай.ua писав: Катерина Кухар з Олександром Стояновим та Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном розповіли, як зберігають пристрасть у стосунках: "Люблю робити..."