На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського боксера і телеведучого В'ячеслава Узєлкова, який зовсім недавно став учасником нового сезону телешоу "Одруження наосліп", з'явилася нова публікація.

Цього разу він поділився враженнями зі знімального майданчика популярного телешоу "Зважені та щасливі", тренером і співведучим якого він є. За словами Узелкова, цей сезон стане останнім в історії проекту.

"Цей сезон був останнім у моїх зйомках проекту "Зважені та щасливі". І, як сказав наш головний, щоб він був кращим. Він так і був кращим", - упевнений Узєлков.

На відео знімальна група намагається розбити традиційну тарілку на щастя, і вузликів заради сміху пропонує для цієї мети свою лису голову.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Ти також був найкращий!!!", - захоплюються його шанувальники в коментарях під повідомленням про закриття улюбленого шоу.

"А як же наш сезон? Ти наш тренер. Красунчик!", - підтримують його колишні підопічні, які отримали шанси на нове життя завдяки проекту.

"Хлопці, комусь відомо, що стало з Оленою Александровою (фіналістки шостого сезону шоу)? Не видно її, тільки марафони", - запитують деякі.

Скрін, Instagram Узєлков
Скрін, Instagram Узєлков

Нагадаємо, Марина Боржемська видала свій лайфак для підтягнутого тіла: так схуднути зможе кожна

Як повідомляв Знай.uа, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, заради кого потрібно стежити за собою: "Не для чоловіка"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська розцвіла після розлучення з Узєлковим і розкрила секрет: дівчата зацінять