Відома українська тренерка і наставниця на шоу "Зважені та щасливі", а також колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська показала, який образ вони з дочкою підготували на Хелловiн.

Новий пост був опублікований на сторінці жінки в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина дає поради шанувальникам по тренуваннях, а також по здоровому харчуванню.

Цього разу вона вирішила продемонструвати, як з дочкою Олівією вони готуються до свята. Щодня за дівчиною стежить понад півмільйона користувачів.

Цього разу Марина і дочка Олівія показали, в якому образі вони з'являться на Хелловiн, і виглядає дуже красиво, і навіть часом страхітливо. Але, такий ефект і повинен був вийти.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"На вихідних у нас був дуже класний прямий ефір з професіоналами міжнародного класу @rudishin_mykhailo_ і @makeup_chernyshev , які поділилися секретами догляду за волоссям і красивого макіяжу. Крім того, ми з ними зробили образи на Хеллоуїн для мами і доньки. Звичайно, ми з Олівією були моделями🥰 ви тільки подивіться на цю Білосніжку і Королеву" - йдеться в повідомленні.

У обох чорні сукні, а також корона на голові. Якщо у дочки макіяж більш дитячий, з різними фігурами, то у Марини більш суворий.

У коментарях користувачі вирішили висловитися, що вони думають з цього приводу.

"Дочка - копія тато";

"Це неймовірно чарівні фото🔥 🔥 🔥 🔥 🔥тепер я знаю,як повинні виглядати справжні чарівники😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️";

"Приголомшлива!!!😍";

"Які красуні! 🎃🧛‍♀️👑";

"Які ви красиві, просто шикарні, очей не можливо відірвати😍 😍 😍 😍 😍 😍";

"Вау!🔥";

"🔥🔥🔥🔥🔥";

"НОВИЙ ОБРАЗ! Приголомшливо!!! Моє захоплення!💐💋👍💯";

"Супер! Каралевны😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Марина Боржемська після розлучення з Узєлковим видала, чим потрібно регулярно займатися

Раніше Знай писав, топ-5 осінніх продуктів від Марини Боржемської: чим замінити "шкідливу" їжу