Стало відомо, де актор Алек Болдуін знайшов заряджений пістолет. Виявилося, що зброя належала членам знімальної групи.

Американські ЗМІ з посиланням на судові документи повідомляють, що пістолет, з якого актор Алек Болдуін застрелив українку Галину Гатчинс під час зйомок фільму, дав йому Помічник режисера.

Алек Болдуін, фото: Instagram
Алек Болдуін, фото: Instagram

Свідки події відзначають, що перед подією асистент режисера взяв зі складу реквізиту один з трьох пістолетів і передав його акторові, заявивши, що він не заряджений. Асистент зізнався в поліції, що не знав про наявність в пістолеті бойових патронів. Для зйомок планувалося використовувати зброю з холостими патронами.

Як з'ясувалося пізніше, в перервах знімальна група любила постріляти по мішенях. Зазначається, що справжній пістолет зовні не відрізнявся від реквізиту.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Галина Гатчинс, фото: Instagram
Галина Гатчинс, фото: Instagram

Поліція вже вилучила зброю, а також одяг актора зі слідами крові. Також вилучено боєприпаси та іншу зброю, яка була приготовлена для зйомок. Хто відповідатиме за смерть оператора і поранення режисера, поки не зрозуміло.

Нагадавши, що чоловік випадково застреленої Алеком Болдуіном оператора-Українки Галини Хатчінс звернувся до світу: "ми намагаємося..."

Раніше повідомляли, Алек Болдуін не перший: самі гіркі помилки під час зйомок фільмів-від ударів до паралічу.

Як повідомляв Знай, Алеку Болдуіну в руки потрапила зброя з бойовими патронами: копи розкрили звіт після смерті Українки Галини Хатчінс.