Відомий український гуморист, шоумен і зірковий ведучий багатьох розважальних телевізійних шоу Андрій Данилко, якого ось уже майже два десятки років знають і люблять в образі провідниці-зірки Вєрки Сердючки, повідомив фанатам дуже загадкову новину. Так, зірковий детектив шоу "Маска" на телеканалі «Україна» показав свою сценічну "маму" - акторку Світлану Волкову.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андрія Данилка в мережі Instagram.

Публікація Андрія Данилка, скріншот: Instagram
Публікація Андрія Данилка, скріншот: Instagram

"Увага! Фото-загадка. Питання: в чому ж загадка?", - запитує Андрій у своїх підписників.

На свіжому "загадковому" знімку Светалана Волкова, яка нещодавно виходила на сцену з баяном на голові, позує з кільцем на пальці і букетом квітів. Цікаво, що Світлана на знімку стоїть не одна, поруч з нею ще видно і чоловіче обличчя, але не повністю. Фанати почали активно лайкати фото і ділитися своїми здогадками.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Ось, що пишуть підписники Андрія Данилка: "У Віри з'явився батька?)", "Скоро у всіх новинах країни: "Данилко одружився на мамі Вєрки Сердючки і виставив фото з обручками в Instagram"", "Позаду Зеленський", "Неначе 4 різних руки", "Загадка в тому, що немає загадки", "Натяк на весілля! Походу заміж вискочила!", "Чому на фотографії три жіночі руки", "Руки ніби всі різних людей".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Андрій Данилко освідчився у коханні до того, що ненавидить Вєрка Сердючка: "Це непристойно".

Як повідомляв Знай.uа, любить Данилко і вінілові платівки: Melovin на шоу "Маска" може виявитися Жирафом.

Знай.uа писав, Олег Винник поцілував Настю Каменських на шоу "Маска@ – "Боже, почалося!".