Вдова відомого російського виконавця Михайла Круга регулярно радує численну армію шанувальників свіжими публікаціями.

Ірина Круг теж славиться своїми видатними вокальними здібностями. Російська естрадна співачка і виконавиця російського шансону є багаторазовою володаркою творчих премій, а зараз ще й активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 400 тисяч осіб.

Фото зі сторінки Ірини Круг
Фото зі сторінки Ірини Круг

Цього разу Ірина порадувала шанувальників чарівним фото з анімацією осіннього листя. У кадрі співачка позує в білосніжній сукні з оголеною спиною і зі сміливим розрізом ніжки. На задньому тлі знімка відкривається розкішний вид на ще зелене місто, яке не встигло затьмаритися від морозів, що наближаються.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/irinakrug/
Скріншот з коментарів, instagram.com/irinakrug/

Скріншот з коментарів, instagram.com/irinakrug/
Скріншот з коментарів, instagram.com/irinakrug/

Раніше ми писали про те, що вдові Михайла Круга Ірині влаштували "коридор ганьби" в Україні: "Чи має право виступати?"

Нагадаємо, що вдова Михайла Круга Ірина засвітила розкішний перстень з діамантом: "Ми завжди будемо разом". Ірина Круг поділилася новим фото, на якому красувався розкішний перстень з великим камінчиком.

Як повідомляв Знай.uа, 45-річна Ірина Круг вразила жіночністю: про таку "мадам" співав покійний Михайло

Також портал Знай.uа писав, що Ірина коло поманила чоловіків бездонним декольте: пружні як в 16. Ірина коло відкрила декольте і поманила чоловіків.