Відома співачка і заслужена артистка України Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. У дівчини змінилися пріоритети - тепер вона займається вихованням трьох дітей і активно веде аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 100 тисяч шанувальників.

Тепер сторінка Анастасії в соцмережі більше схожа на" блог молодої мами", ніж на аккаунт успішної співачки української естради. Дівчина часто ділиться новинами з щасливих материнських буднів, час яких займає лише виховання і догляд за маленькими дітьми.

Анастасія Приходько з дітьми, колаж
Анастасія Приходько з дітьми, колаж

Цього разу Анастасія здивувала фанатів знімком з блогеркою Оленою Філоновою, з якою вони не так давно були на вечірці Олега Машуковського на честь прем'єри його кліпу на нову пісню "XY YAM".

На опублікованому кадрі дві знаменитості широко посміхаються на камеру і виглядають просто чарівно. Олена, як завжди, обрала елегантне вбрання чорного кольору, а ось Анастасія з'явилася на захід в спортивному костюмі зеленого відтінку, який був дуже схожий на образ головного героя №456 південнокорейського серіалу "Гра в Кальмара".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Анастасія Приходько, фото з Instagram
Анастасія Приходько, фото з Instagram

Нагадаємо, що Анастасія Приходько зворушила спогадами про бабусю і дідуся: "Фундамент нашого щасливого дитинства"

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько поділилася рідкісним знімком з чоловіком: "Божий дар"

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько показала рідкісні кадри, на "Співають всі" такого точно не бачили: "Задоволена, як слон"