Турецька актриса Ханде Ерчел не надто часто, проте радує шанувальників всілякими гарячими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 25 мільйонів чоловік.

Дівчина відома українським телеглядачам завдяки ролі в серіалі "Постукайся в мої двері", в якому вона знімалася з іншим красунчиком Керемом Бюрсіном. А зараз з'явилася інформація, що вони почали менше часу проводити один з одним після підтвердження відносин у квітні цього року.

Ханде Ерчел і Керем Бюрсіню Фото: Кінотека.
Ханде Ерчел і Керем Бюрсіню Фото: Кінотека.
Ханде Ерчел і Керем Бюрсіню Фото: Кінотека.

Від цих чудових акторів неможливо відірвати очей, але зараз фанати б'ють на сполох і хвилюються за їх спільне благополуччя, бо пильно спостерігають за життям Ханде і Керема. Зовсім недавно Ерчел полетіла в Америку (Нью-Йорк), що і викликало хвилю емоцій, але ж до цього Бюрсін побував в Іспанії без своєї коханої.

Однак причини для такої вимушеної розлуки все ж є-вони полягають у великому обсязі роботи, який просто не дозволяє партнерам проводити один з одним більше часу.

Ханде Ерчел і Керем Бюрсін, фото: Instagram
Ханде Ерчел і Керем Бюрсін, фото: Instagram

"Улюблена Керема🤩❤️", "Ти не можеш бути ще красивіше🔥😍", "Шикарна😍🔥", "Нереальна💜", "Найкраща!", "Ти прекрасна і ви дуже добре підходите один одному з Керемом, машаллах, вам обом", - пишуть користувачі в коментарях під останньою публікацією Ерчел з США.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, зірки "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел і Керем Бюрсін регулярно сваряться: у всьому винен колишній актриси

Як повідомляв "Знай.ua", обраниця Керема Бюрсіна з "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел проміняла кіно на спорткар

Знай.ua писав, зірка "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел влізла у весільну сукню: "Які дорогоцінні"