Відома українська 42-річна телеведуча, а також інтерв'юер Маша Єфросиніна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,5 мільйона чоловік.

Тепер фанати жінки спостерігають її щільну дружбу з виконавицею Олею Поляковою, разом з якою було вирішено створення спільного шоу на Youtube під назвою "Дорослі дівчатка".

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео

"У мене скрізь є м'яско, у мене весь час стирчить животик. Мені весь час потрібно в себе щось втягувати, така генетика... Вставай, розстібай штани!", - каже якось Маша Єфросиніна в ході четвертого випуску.

Після цього ведучі встають, і починають мірятися животами.

"Так ніхто і не говорить, що ми з тобою. Нормальні, вгодовані жінки", - зазначає після цього телеведуча.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube

"Я зізнаюся в тому, що я не сиджу на дієтах, не обмежую себе ні в чому. Я жру ночами, я ходжу в McDonald's, їм неправильну їжу", - заявила Полякова.

У цей момент вони обговорювали, яка вага у них тримається, якщо не дотримуватися ніяких дієт і не обмежувати себе взагалі.

Нагадаємо, "Дорослі дівчатка" Маша Єфросиніна і Оля Полякова розсекретили навіщо Ані Лорак себе фотошопити: "Давати..."

Як повідомляв "Знай.ua", 42-річна Маша Єфросиніна блиснула збудливою фігурою на Мальдівах: "Ніфіга не виправдання"

Знай.ua писав, шевелюра Олі Полякової налякала українок нездоровим виглядом, блондинку не впізнати: "Чому спалене волосся?"