Зірковий детектив проекту "Маска" на телеканалі "Україна", співачка Оля Полякова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік.

Тепер фанати жінки спостерігають її щільну дружбу з телеведучою Машею Єфросиніною, разом з якою було вирішено створення спільного шоу на Youtube під назвою "Дорослі дівчатка".

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube

Під кінець четвертого випуску Єфросиніна підготувала невеликий експеримент.

- Чи готова ти зараз повністю змити макіяж?

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Оля Полякова зізналася, що у неї після зйомок запланований захід, проте вона погодилася на цей крок. Відразу ж співачка зняла накладні вії.

"Конкурс - хто краще виглядає. Хто херовее виглядає... Єдине, чого у мене немає взагалі, це брів", - кажуть дівчата по черзі.

Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

"Можете написати нам, що ми страшні, старі, потворні, а нам пох*й, тому що ми собі подобаємося", - зазначила Оля Полякова.

Нагадаємо, "Дорослі дівчатка" Маша Єфросиніна і Оля Полякова розсекретили навіщо Ані Лорак себе фотошопити: "Давати..."

Як повідомляв "Знай.ua", 42-річна Маша Єфросиніна блиснула збудливою фігурою на Мальдівах: "Ніфіга не виправдання"

Знай.ua писав, шевелюра Олі Полякової налякала українок нездоровим виглядом, блондинку не впізнати: "Чому спалене волосся?"