Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій дуже довго приписували романтичні стосунки з молдавським колегою Даном Баланом, презентувала новий кліп, в якому зірка постала перед своїми глядачами в дуже помітному і буквально в гострому образі "рокової блондинки".

За словами самої співачки, її новий кліп "Двойной рай" - це романтичний трилер естетики "нульових". Тіна - яскрава блондинка з пістолетом в руках, її мішень - ревнощі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль в мережі Instagram.

Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram

("Було неймовірно працювати з музою, де кожна пластика руху і гра - це втілення мистецтва. "Двойной рай" - це алюзія до кіно хіту двохтисячних "її звали Нікіта". Бути на рівних з фантастичним вокалом Тіни зміг би тільки першокласний кіно-образ", - говорить режисер Аліна Симоненко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Стиліст @olya_revutskaya підкреслила концепцію "прихованої сексуальності" виключно образами total black: коротке чорне плаття від David Koma, розкішне плаття в підлогу SAINT LAURENT, і головний образ кліпу - Вінтажне чорне вбрання GUCCI, створене Томом Фордом для цього бренду в 1998 році.

Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram

"Небезпечна сексуальність і магнетична меланхолія - це чіткий малюнок стилю епохи двотисячних. У роботі ми використовували вінтажні луки для достовірної автентичності", - говорить стиліст.

Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram

"EP Тіни Кароль "Двойной рай" - це музична повість. Всі пісні альбому-це глибоко особисті мотиви Тіни, порівнянні з Маріанською западиною. Ця метафора добре підійде для розуміння масштабу особистості Тіни-її глибина музичного океану не порівнянна ні з чим іншим. "Подвійний рай" втілює в собі еволюцію від звучання монолітних балад до сучасного трактування взаємин закоханих пар", - говорить співавтор альбому @arkasha_musiq"), - повідомила Тіна Кароль в новій публікації.

Раніше повідомляли, Тіна Кароль зізналася, де вона пропадає цілодобово безперервно: "Давно не відчувала себе такою сексуальною...".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль заговорила про дорослого сина, чим вони займаються у вільний час удвох: "Троллимо один одного".

Знай.uа писав, 63-річна мама Дана Балана здивувала своєю дівочою фігурою: Тіна Кароль через 30 років.