Маша Єфросиніна розповіла про свій досвід використання ботокса. Відповідне відео з'явилося на офіційному ютуб-каналі знаменитості.

На початку вересня на YouTube з'явився перший випуск спільного шоу Олі Полякової і Маші Єфросиніної «дорослі дівчатка». Це новий проект, який передбачає відверте обговорення найцікавіших, відвертих і навіть незручних тем.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube

29 жовтня на офіційному ютуб-каналі Маші Єфросиніної вийшов четвертий випуск даного шоу, на якому жінки обговорили тему прийняття себе і також торкнулися теми зміни своєї зовнішності.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У процесі шоу Ольга Полякова повідомила, що не колола ботокс і має натуральні губи. Але при цьому "суперблондинка" змушена брати участь в безліч процедур, щоб приховати вікові зміни своєї зовнішності.

Маша Єфросиніна розповіла зворотну історію, так як перший ботоксні уколи вона спробувала в двадцять років.

останні п'ять років у мене реальна проблема. У мене виробився до ботулотоксину імунітет. І мене він не бере. Я колю Ксеомін, мене вона фактично не бере. І частково з цієї причини я обрізала чубок
, - зазначила вона.

Нагадаємо, "дорослі дівчатка" Маша Єфросиніна і Оля Полякова розсекретили навіщо Ані Лорак себе фотошопити: "Давати..."

Як повідомляв "Знай.ua", 42-річна Маша Єфросиніна блиснула збудливою фігурою на Мальдівах: "Ніфіга не виправдання"

Знай.ua писав, шевелюра Олі Полякової налякала українок нездоровим виглядом, блондинку не впізнати: "Чому спалене волосся?"