Алла Пугачова показала своє оригінальне почуття гумору, відповідаючи на питання телеведучої Аллі Міхєєвої. Про це повідомляє Тікток-портал _allapugacheva_.

Відома російська співачка Алла Пугачова, яку називають Примадонною відійшла останнім часом від своєї творчості і займається сімейними справами з її молодим чоловіком. Іноді вона радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,9 мільйона чоловік.

Алла Пугачова, фото: Instagram
Алла Пугачова, фото: Instagram

Незважаючи на те, що самої Примадонни немає в Тікток, її фан-сторінки користуються неймовірною популярністю. Зокрема, _allapugacheva_ має 75,1 тисячі фоловерів.

30 жовтня там було опубліковано відео, на якому Алла Пугачова дає коментар телеведучій і актрисі Аллі Міхеєвій. Жінка запитує, як їй знайти чоловіка. На що Примадонна відповідає іронічно в своєму стилі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

@_allapugacheva_

Всем прекрасного настроения! @Alla Mikheeva 😀 #АллаПугачева #АллаМихеева

♬ оригинальный звук - _allapugacheva_

"Тобі скільки років?",- задається питанням російська співачка. Коли вона чує відповідь 27, то іронічно додає:"він просто ще не народився".

Раніше повідомляли, Філіп Кіркоров "проміняв" Ані Лорак на оголену Катерину Варнаву: "Бенкет під час чуми".

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Бузова наїхала на колишнього з образами, але Дава розкрив ганебну переписку: "не такий вже й мудак".

Знай.uа писав, "Або я, або Танці з зірками": Дава розкрив таємницю фатальної сварки з Ольгою Бузовою, капризи довели до хайпа.