Популярний російський співак Валерій Меладзе, який влітку приїжджав в Україну на відомий музичний фестиваль і навіть посидів у кріслі журі на шоу "Співають всі", зізнався, що вони зі знаменитим родичем в особисте життя один до одного ніколи не лізуть, а з роками їхні стосунки стають все ближче.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських телеканалів.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе, фото: Instagram
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе, фото: Instagram

За словами Валерія, посваритися брати можуть лише в студії звукозапису, але це просто робочі моменти. Говорячи про Костянтина, співак розповів, що нещодавно композитор прикупив собі заміський особняк в Підмосков'ї, якраз ближче до Валерія.

Валерій Меладзе, фото: Instagram
Валерій Меладзе, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тепер вони проводять разом ще більше часу і ходять один до одного в гості. А ось живе продюсер в новому будинку один. Що звучить досить дивно, при наявності дружини-співачки Віри Брежнєвої.

Валерій Меладзе зізнався, що вся сім'я Костянтина, а також його діти, проживають в Україні і бачиться він з ними досить рідко. До слова, нещодавно Віра Брежнєва хвалилася в блозі дорогим подарунком від чоловіка з нагоди річниці весілля. При цьому вона зазначила, що для того, щоб відсвяткувати разом важливу дату, Костянтину довелося зробити кілька перельотів.

Так що, сімейне життя Меладзе і Брежнєвої доволі дивне. Бачаться вони, судячи з усього, лише у свята. А в інший час артистка проживає в Києві, а її чоловік базується в Москві, заробляючи гроші і купуючи дружині презенти.

Відомо, що життя Брежнєвої і Меладзе зосереджено в трьох країнах: Росії, України та Італії. Зіркове подружжя скрізь має власну нерухомість.

Раніше повідомляли, Крістіна Орбакайте в золотій сукні запалила на вечірці у Миколи Баскова: "Така пластична".

Як повідомляв Знай.uа, Філіп Кіркоров "проміняв" Ані Лорак на оголену Катерину Варнаву: "Бенкет під час чуми".

Знай.uа писав, Валерій Меладзе розповів про шлюб з Альбіною Джанабаєвою і "докучання" Кіркорова: "Досить, припиняй".