Відома українська дзюдоїстка, чемпіонка і зірка Олімпійських ігор-2020 Дарина Білодід активно ділиться з шанувальниками яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить вже майже 500 тисяч чоловік. У своєму новому пості популярна українська спортсменка поділилася чарівним знімком в променях ранкового сонця.

Спортсменка на фото позує на кухні - біля неї видно білу чашку, а позаду на стіні – кухонні шафки. Світло з вікна падає на її обличчя, вигідно підкреслюючи ніжний макіяж в натуральних тонах. Свій пост вона супроводила тільки емоджі у вигляді червоного сердечка.

На перший погляд може здатися, що дівчина позує оголеною – проте насправді вона одягнена в обтягуючий светр з високим коміром кавового кольору.

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

"Beautiful eyes» красиві очі)", - захоплюються шанувальники красуні.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Клеопатра», «Красива», "Ну яка ж, краса", - пишуть коментатори.

"Looking so beautiful and sweet (виглядає так красиво і мило)", - зізнається один з коментаторів.

Нагадаємо, найкрасивіша спортсменка України Дарина Білодід зізналася, як змінилося її життя в статусі мільйонерки: "Я не Свята"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Різатдінова похвалилася своїми кращими друзями, і це далеко не Діаманти: "всі дівчата обзавидуются"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Бех-Романчук похвалилася пресом, якому позаздрить навіть красуня Білодід: кубики мрії