Відома українська спортсменка Марина Боржемська вирішила поділитися ранковою зарядкою з шанувальниками. Які вправи потрібно робити для того, щоб підтримувати тіло в формі.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там з'являються кадри з сім'єю, або ж робітники, з порадами для шанувальників.

На цей раз в сорокахвилинному ролику дівчина показала, як потрібно займатися з самого ранку, щоб зарядитися енергією на весь день.

"Ви всi величезнi розумнички, пишаюся всіма, хто зміг знайти час для ранкової зарядки💪. Не втрачайте можливості зайнятися собою, своїм тілом і розгойдати енергію всередині себе" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Справа в тому, що весь цей тиждень Марина Боржемська вирішила проводити ранкові заняття спортом. У понеділок, середу і п'ятницю плануються півгодинні зарядки, а ось у вівторок, четвер і суботу плануються тренування, які принесуть позитивні плоди.

Шанувальники можуть підключити себе до спорту, і дізнатися багато корисного для себе. У неділю також очікується прямий ефір, але, що там буде - Марина Боржемська не розповіла, лише натякнула, що це буде сюрприз.

Жінка також зазначила, що це тренування і зарядку можна виконувати не тільки в ранковий час, але, і коли будете вільні ввечері. У цьому нічого страшного немає, лише потрібно знайти сили.

Раніше повідомляли, Марина Боржемська назвала топ-5 корисних перекусів, коли немає часу готувати: можна брати з собою куди завгодно.

Як повідомляв Знай.ua, Марина Боржемська назвала топ-5 продуктів для боротьби із зайвою вагою: у осінньої депресії і ліні немає шансів.

Знай.uа писав, Марина Боржемська на заздрість колишньому Узєлкову" запалила " в купальнику-мріють всі чоловіки