Сувора і водночас чарівна суддя проекту «Танці з зірками», прима-балерина Катерина Кухар, яка нещодавно випадково розповіла про свою вагітність, вже точно знає, що буде робити через п’ять років і морально готова до змін у своєму житті. Про це вона розповіла програмі "Неймовірна правда про зірок" на телеканалі СТБ.

На прохання ведучої продовжити фразу "Через 5 років я…", прима несподівано спокійно відповіла, що завершить свою сценічну кар’єру і готова до цього морально. Після того, як піде зі сцени, балерина сподівається і далі очолювати Київський державний фаховий хореографічний коледж і планує відроджувати державну балетну школу.

Катерина Кухар, скриншот youtube Неймовірна правда про зірок
Катерина Кухар, скриншот youtube Неймовірна правда про зірок

Далі мова пішла про родинне життя. Кухар розповіла, що свого чоловіка також артиста балету Олександра Стоянова називає "балетним Шумахером" через те, що він занадто лихо керує автомобілем. Катерина також зізналася, що за роки подружнього життя так і не навчилася сприймати те, як коханий лускає насіння.

Катерина Кухар, скриншот youtube Неймовірна правда про зірок
Катерина Кухар, скриншот youtube Неймовірна правда про зірок

Дочка балетної пари Анастасія також має хист до танцювального мистецтва.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У неї дуже гарні дані, але вона не хоче займатися поки що балетом, а я не хочу її заставляти це робити", - Катерина вважає, що все має бути за бажанням.

Днями прима натякнула на те, що завагітніла, але в цьому інтерв’ю не спростувала і не підтвердила це, сказала тільки, що боїться почути від дитини запитання "Як з’являються діти?".

"Настя якось запитала, а Тимур сказав: "Я знаю, я тобі потім все розповім", - сміється зіркова матуся.

Знай.ua нагадує: Катерина Кухар з "Танців з зірками" в образі Круелли змусила чоловічі серця битися частіше: "Вона відкриває рота...

Як раніше повідомляв Знай.ua: Катерина Кухар з Олександром Стояновим та Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном розповіли, як зберігають пристрасть у стосунках: "Люблю робити..."

Також Знай.ua писав: Суддя "Танці з зірками" Катерина Кухар випадково пробовкалась про свою вагітність: "Я при надії"