Відома українська дзюдоїстка, чемпіонка і зірка Олімпійських ігор-2020 Дарина Білодід активно ділиться з шанувальниками яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить вже майже півмільйона людей. У своєму новому повідомленні спортсменка задумалася про те, чи дійсно життя несправедливе, або вона підказує нам шляхи самодисципліни.

"Коли люди стикаються з труднощами, вони часто задають питання, а чому це відбувається саме зі мною? Чому саме я? За що мені ця чорна смуга? Я і сама задавала собі такі питання багато разів, але потім зрозуміла, що кожному з нас даються різні випробування для чогось», - задумалася дівчина.

На її думку, кожного з нас перевіряють на міцність і дають можливість отримати досвід із ситуації і стати сильнішими.

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

"Нас немов кидають у відкрите море і тільки ми вирішуємо, знайти в собі сили і виплисти на берег або ж здатися і піти на дно. Все в наших руках, в голові, в настрої і вірі. Життя-це боротьба, виживає і домагається свого той, хто сильний духом і той, хто не боїться труднощів, а йде їм на зустріч і перемагає», - впевнена спортсменка.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

На фото вона в білій діловій сорочці і чорних брюках.
Її волосся зібране в тугий вузол, а очі Дівчина сховала за сонцезахисними окулярами.

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

"Відразу відчувається роздуми спортсмена з дитинства, загартованого багатьма випробуваннями, і який готовий подолати ще складніше", "Great champion and very beautifull girl (Велика чемпіонка і дуже красива дівчина)», - оцінили роздуми Білодід в коментарях.

Нагадаємо, найкрасивіша спортсменка України Дарина Білодід зізналася, як змінилося її життя в статусі мільйонерки: "Я не Свята"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Різатдінова похвалилася своїми кращими друзями, і це далеко не Діаманти: "всі дівчата обзавидуются"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Бех-Романчук похвалилася пресом, якому позаздрить навіть красуня Білодід: кубики мрії