Популярна українська співачка Юлія Саніна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 660 тисяч чоловік.

Зовсім недавно група The Hardkiss закінчила великий гастрольний тур, з чим солістку колективу і привітала відома телеведуча Катерина Осадча в ефірі телепередачі "Світське життя".

Юлія Саніна, фото з instagram
Юлія Саніна, фото з instagram

Протягом трихвилинного інтерв'ю Юлія встигла зізнатися, фанати якого міста вразили її найбільше, а ще те, як вона відсвяткувала 10 років шлюбу. На її думку, справжнє свято сталося саме в Миколаєві, де було два концерти поспіль під час її Дня народження — 11 жовтня. Люди підготувалися, влаштували флешмоб з плакатами. Було багато кульок, прикрас і квітів.
Що стосується святкування десятиліття шлюбу з чоловіком, Юлія зізналася, що їм нарешті вдалося змонтувати весільне відео. Його і подарувала Саніна Валерію Бебко, а він, у свою чергу, вручив їй першу ювелірну прикрасу Tiffany & Co.

фото: Юлия Санина instagram the_hardkiss
фото: Юлия Санина instagram the_hardkiss

"Ну Юля, ти що! Народження такої прекрасної, талановитої, різнобічної, неймовірної, красивої дівчини потрібно відзначати голосно, щороку. Але і бажання залягти на дно в цей день, теж можна зрозуміти", - пише один з користувачів в коментарях.
В самому кінці вона розповіла, що прикраса дуже дороге, тому, якщо в подальшому народиться донька, вона перейде їй.

Нагадаємо, Юлії Саніній дісталося від Медузи Горгони на шоу "Маскарад": "Я тобі не Тіна Кароль"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль розповіла Катерині Осадчій про стосунки з Ivan Navi: "Заглядав в очі"

Знай.ua писав, Юлія Саніна "The Hardkiss" перетворилася на загадкового дракончика: "Просто нереальна"