45-річна Південнокорейська актриса Кім Чжу Рен зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,3 мільйонів чоловік.

В її профілі вже близько 200 публікацій. Як всі знають, вона виконала одну з головних ролей в неймовірному серіалі "Гра в кальмара" від Netflix. Йдеться про персонажа №212.

Кім Чжу Рен, фото: Instagram
Кім Чжу Рен, фото: Instagram

Цей південнокорейський трилер поступово йде в тінь, про нього не так часто говорять, як це було ще місяць тому — протягом декількох тижнів після його виходу, 17 вересня. Фанати встигли придумати сотні і тисячі теорій, помітити різні пасхалки в серіалі і задуматися над тим, що нас чекає в другому сезоні, якщо його все ж анонсують.
Кім Чжу Рен опублікувала дві фотографії зі зробленими знімками. На першому кадрі ми бачимо аркуш паперу з колажем. Актриса стримана в емоціях і тримається руками за голову.
Кім Чжу Рен, фото з instagram
Кім Чжу Рен, фото з instagram
Спочатку її руки знаходяться на щоках, очі відкриті. Наступний знімок-обличчя трохи піднялося вгору, а очі закрилися - передаючи трохи іншу емоцію. Далі руки перемістилися на область скронь, намагаючись стримати "біль" всередині.
"Така красива. Багато любові❤️", "Милашка", "Краща", "Така красива, пишаюся тобою👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Гра в кальмара" не єдина: топ-10 кінокартин про виживання і дитячі забави

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Хо Ен Чон з "Гри в кальмара" залишилася лише в одних трусиках, і це не кіно

Знай.ua писав, Кім Чжу Рен з "Гри в кальмара" перетворилася на Джокера перед Хеллоуїном