Відомий український футболіст і півзахисник англійського клубу "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко, який нещодавно вперше став батьком, досить рідко ділиться моментами з особистого життя і розміщує свіжі публікації в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,4 мільйона чоловік.

Як відомо, зовсім недавно Олександр і його дружина Влада Седан вперше стали батьками. 1 серпня в 2021 році народилася їх довгоочікувана дочка, дитину назвали незвичайним ім'ям - Єва. Варто нагадати, що Зінченко зробив пропозицію Седан в жовтні 2019 року. У березні минулого року пара розписалася, а 24 серпня в Києві відбулося весілля.

Скрін, Instagram Влада Седан
Скрін, Instagram Влада Седан

Цього разу Алексанжр вирішив побалувати численну аудиторію знімком своєї доньки, який приурочив до особливого дня в їхній родині - 1 листопада Єві виповнилося 3 місяці. На фото крихітка позує в наймилішому вбранні блакитного кольору і з закритими очима, солодко підклавши одну крихітну ручку під щоку, а другою міцно тримаючи невеликий в'язаний футбольний м'яч.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Влада Седан взялася за м'ячик чоловіка Олександра Зінченка: "Сімейний день"

Нагадаємо, що Олександру Зінченку пощастило: Влада Седан виставила бездоганне тіло в міні-сукні через 3 місяці після пологів

Як повідомляв Знай.uа, Влада Седан зізналася, на кого насправді схожа її з Олександром Зінченком дочка: "Міні-копія"

Також портал Знай.uа писав, що на Олександра Зінченка накинулися фанати після фото з Хабібом Нурмагомедовим: "Коли з Кадировим..."