Українська співачка і актjhrf Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки стежить 2,4 мільйона чоловік.

Цього разу, замість звичних знімків зі зйомок шоу і світських заходів, Оля розмістила в Insta Stories фото своєї 16-річної доньки з маловідомим музикантом під псевдонімом "TUSSY".

У підписі до фото Полякова заявила, що знайшла схожість молодої пари з Ісусом Христом і його послідовницею, святою Марією Магдалиною. У кадрі Маша позує з оновленим рудим кольором волосся і в досить відвертій кофтині, яка просвічує чорний ліфчик. Молодий хлопець на знімку також виглядає неформально - з довгим волоссям і з цікавим намистом на шиї.

Скріншот з Insta Stories, Оля Полякова
Скріншот з Insta Stories, Оля Полякова

Варто зазначити, що зовсім недавно Оля розміщувала цілу серію фото своєї доньки Маші в цьому образі, яку в підписі до знімка прозвала "компліментом Бога".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова "вкрала" у доньки ліфчик і осоромилася перед гарячими італійцями: "Видала свій вік"

Нагадаємо, що Оля Полякова дозволила 16-річній доньці показати принади в прозорій блузці: "Дівчинка - комплімент Бога!"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова підказала, хто із зірок ховається під маскою "Скандал": Єфросиніна, Камінська або Лобода?

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова схопила за груди перелякану Машу Єфросиніну: "Напихай папірців, і у-ух!"