На сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української журналістки і дружини футболіста Олександра Зінченка, Владики Седан, за якою спостерігає величезна армія шанувальників і життя якої цікавить майже 540 тисяч людей, з'явилося нове повідомлення.

На цей раз воно присвячене її малятку, якій виповнилося три місяці.

"3 months of happiness (3 місяці щастя)», - підписала свій яскравий знімок зірка соцмереж.

На фото дівчина, яка нещодавно стала мамою малятка, позує в Білій смугастій піжамі, а крихта у неї на руках одягнена в такого ж кольору «чоловічок».

Скрін, Instagram Влада Седан
Скрін, Instagram Влада Седан

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На фото здається, ніби маленька дочка щось шепоче на вушко владі. Позаду солодкої парочки-величезний ведмідь і букет, якими, ймовірно, щасливий Татусь Олександр Зінченко привітав своїх дівчаток зі знаменною датою.

Влада Седан, instagram.com/v.lada_sedan
Влада Седан, instagram.com/v.lada_sedan

"Милашки», «солодкі», «о бозє Мій», «ви дуже красива", " Сама зараз вагітна від коханого чоловіка. Пол поки не знаю, бо тільки третій тиждень пішов, але нам, дівчатам, властиво хотіти донечку», - діляться в коментарях фанати молодої матусі.

Скрін, Instagram Влада Седан
Скрін, Instagram Влада Седан

Раніше ми писали про те, що Влада Седан взялася за м'ячик чоловіка Олександра Зінченка: "Сімейний день"

Нагадаємо, що Олександру Зінченку пощастило: Влада Седан виставила бездоганне тіло в міні-сукні через 3 місяці після пологів

Як повідомляв Знай.иа, Влада Седан зізналася, на кого насправді схожа її з Олександром Зінченком дочка: "міні-копія"

Також портал Знай.иа писав, що на Олександра Зінченка накинулися фанати після фото з Хабібом Нурмагомедовим: "коли з Кадировим..."