Гумористи з "Дизель шоу" записали новий скетч про поліцейських. Вони вирішили пофантазувати, що буде якщо у них скінчиться заряд електрокара, а електрики при цьому не буде.
Про новий гумористичний номер вони розповіли на своїй офіційній сторінці в Instagram, де за ними стежить понад 430 тисяч осіб.

Фото зі сторінки "Дизель шоу"
Фото зі сторінки "Дизель шоу"

"Хочеш перемогти поліцію - просто вирубай їм світло😏 так говорить сучасна народна мудрість. Народилася вона відразу ж, як поліцейським видали електрокари для патрулювань. І ось уявіть: дві дівчини-поліцейські везуть затриманого грабіжника у відділення, а машинка не їде – електрика скінчилася😉", — розповіли в анонсі.

Фото зі сторінки "Дизель шоу"
Фото зі сторінки "Дизель шоу"

Фото зі сторінки "Дизель шоу"
Фото зі сторінки "Дизель шоу"

У новій гумористичній постановці про поліцейських в ролі представниць правопорядку зіграли Вікторія Булітко і Яна Глущенко, а в образі грабіжника з'явився Єгор Крутоголов. На опублікованих кадрах можна помітити, що у дівчат поліцейських затримання злочинця пішло не по плану, адже машина просто не їхала. Коли ж вони вирішили її зарядити, то все почало іскриться.

"Нова сатирична комедія тільки в прем'єрному випуску "Дизель Шоу" вже цієї п'ятниці о 20:10 на нашому ютуб-каналі", — зазначили на сторінці "Дизель шоу".

Нагадавши, що зірок " Дизель шоу "Сморигіна і заміжню Глущенко засікли в ліжку напівголими:"треба глибше". Євген Сморигін опинився в ліжку з красунею яною Глущенко

Раніше Знай писав, що актриси "Дизель шоу" Яна Глущенко та Вікторія Булітко згадали, як вперше сіли за кермо: "сиве волосся..."

Також Знай повідомляв, "обожнювати... штуки-дрюки": красуня з "Дизель шоу" Вікторія Булітко зізналася, що зберігає в домашній коморі