Блогерка Саша Лі влаштувала сюрприз своїм глядачам у соцмережі "Тікток «і запросила до себе виконавця ролі пакистанця Алі з гучного серіалу» Гра в кальмара" - Анупама Тріпаті.

"На честь Хелловіна я вирішила порадувати вас відео за участю зірки серіалу» Гра в кальмара" Анупама. Як вам його російську мову?", запитала Саша.

Зокрема, вона попросила актора повторити кілька фраз російською - " Я тебе люблю», «спасибі». Фанати серіалу залишилися задоволені таким подарунком, і залишили безліч коментарів під відеороликом.

"Він повстав з мертвих", "у нього дуже хороша вимова", " я через нього так плакала!",- пишуть шанувальники серіалу.

@sashaleemusic

Ответ пользователю @kichi_gina подарок на хэллоин для моих подписчиков🦑 #squidgame#игравкальмара#али#ali#alisquidgame#алиигравкальмара#aliabdul

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
♬ Way Back then - jung jaeil

"Наймиліша булочка серіалу", " Я так ридала, коли його застрелили. Наймиліша булочка", "Боже, який же він няшка в серіалі", "єдиний актор в серіалі, якого по-справжньому шкода«," який же він класний! Дуже сподобався його персонаж, і, мабуть, такий же приємний в реальному житті», - відзначають глядачі.

Знайшлися і ті, хто засумнівався в акторських якостях Анупама Тріпаті.

"Друг, мабуть, на майданчику підлоги мив, а ви його в актори записали», - вважають деякі.

Нагадаємо, "гра в кальмара" не єдина: топ-10 кінокартин про виживання і дитячі забави

Як повідомляв " Знай.ІА", Хо Ен Чон з "гри в кальмара" залишилася лише в одних трусиках, і це не кіно

Знай.ІА писав, Кім Чжу Рен з "гри в кальмара" перетворилася на Джокера перед Хеллоуїном