Український боксер, тренер і бізнесмен В'ячеслав Узєлков розлучився з відомим фітнес-тренером, зіркою "Зважені та щасливі" Мариною Боржемською ще три роки тому. На превеликий жаль шанувальників, колишнім не вдалося зберегти дружні стосунки, Досі в соціальних мережах і на телебаченні можна побачити повідомлення про нові скандальні вісті щодо стосунків, які колись здавалися дуже міцними і щасливими.

У нещодавньому інтерв'ю В'ячеслава Узєлкова для програми "Зірковий шлях" чоловік відверто зізнався, що на сьогоднішній день не цікавиться життям колишньої дружини.

Всі інтерв'ю Марини він називає брехнею. Зараз Узєлкова турбує тільки те, що він не може бачитися зі своїми дітьми.

В'ячеслав Узєлков, скріншот: YouTube
В'ячеслав Узєлков, скріншот: YouTube

За словами боксера, Марина Боржемська та її батьки налаштовують дітей проти батька: "Я дзвоню дітям, вони не хочуть зі мною гуляти, спілкуватися. Так, я можу їх знайти просто на вулиці, але потім вона так само всім говорить, що діти не хочуть, я їх переслідую. Тому я навіть не знаю, що робити. Я залишив як є. Не хочеш - гаразд, я не буду нічого робити".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В'ячеслав Узєлков з дітьми, скріншот: YouTube
В'ячеслав Узєлков з дітьми, скріншот: YouTube

Дітей В'ячеслав Узєлков бачить три раз на рік – на день народження доньки Олівії, день народження сина Роберта та Новий рік. Боксер говорив дітям, що хоче частіше їх бачити. Вони погоджуються, але коли він телефонує – не здіймають слухавку.

Прокоментував В'ячеслав Узєлков і те, що син заблокував його в соцмережах. Спортсмену не подобається, що Роберт проводить багато часу в мережі. За словами В'ячеслава, у сина вже почалися проблеми з очима через це.

Марина Боржемська з дітьми, скріншот: YouTube
Марина Боржемська з дітьми, скріншот: YouTube

"У малого вже поганий зір. У нього окуляри вже три роки, коли ми були разом все почалося. У чому сенс телефону? Він постійно сидить з бабусею. Це бабуся йому дала гаджет, і все", - заявив Узєлков.

Відповів боксер і на питання, Чи не намагалися вони з ексдружиною звернутися до фахівців, щоб налагодити стосунки: "Спочатку треба повернути мозок Марині, на місце поставити".

Потім про колишню дружину він не захотів говорити і заявив, що втомився від цієї теми.

"Мене за*бало це інтерв'ю, реально. Я не хочу, мене бісить ця Марина", - заявив різко Узєлков і пішов.

Раніше повідомляли, комплекс вправ від Марини Боржемської для красивої попи і кубиків преса: як схуднути без тренажерів.

Як повідомляв Знай.uа, діти Марини Боржемської та В'ячеслава Узєлкова розібрали "Гру в кальмара": що налякало тренера "Зважені та щасливі".

Знай.uа писав, Марину Боржемську з дітьми В'ячеслава Узєлкова "підсадили" на гру з інопланетянами: "На місці не всидиш".