На презентації нового альбому групи KAZKA Юрій Нікітін згадав історію з Нацвідбором на "Євробачення", коли вони отримали масу критики через вокал Саші Заріцької. Продюсер вважає, що такі нападки на групу були кимось замовлені.

Як розповів Юрій Нікітін він неодноразово намагався з'ясувати, хто проплатив всю цю історію. Він навіть аудиторській компанії заплатив, щоб знайти замовника. Продюсер впевнений, що це точно не справа рук артистів, адже вся ця історія дуже дорога.

Юрій Нікітін, фото з особистого архіву продюсера
Юрій Нікітін, фото з особистого архіву продюсера

За словами Юрія Нікітіна замовлення було пов'язане з політикою. Адже вся ця історія проводилася одним з найдорожчих діджитал-агентств в країні, у артистів точно б не вистачило грошей на це.

"Це пов'язано з політикою. Складно знайти кінцевого замовника. Але це точно не органіка. Це серйозна кампанія, яку проводили одні з найдорожчих діджитал-агентств в країні", — заявив Нікітін.

Що стосується нового альбому групи KAZKA, то він має назву SVIT, і вийде вже 5 листопада. У ньому буде 10 оригінальних треків і 2 бонус-треки.

гурт Kazka, фото з Instagram
гурт Kazka, фото з Instagram

До альбому увійшли музичні колаборації з Тіною Кароль, Alekseev, молодою співачкою ROXOLANA. А на пісню "Автовідповідач" вже скоро вийде кліп.