Заслужений артист України та відомий співак Петро Чорний поділився історією знайомства Потапа і Насті Каменських з журналістами програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна".

Петро Чорний зізнався, що саме він познайомив Настю і Потапа, які довгий час співпрацювали як артисти, а тепер знаходяться в статусі подружжя.

Потап і Настя Каменських, фото Instagram
Потап і Настя Каменських, фото Instagram

"Потрібна була Олексію вокалістка дуже серйозна, тоді Настя посварилася з Едуардом Климом. І я Льоші дзвоню і кажу: "Є така дівчинка, талант, і личко концертне". Як би там не говорили, сцена любить індивідуальності", - поділився з журналістами каналу "Україна" співак.

Саме чорний представив Потапа тоді ще 11-річному Позитиву і Васі напилку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вася Напильник та Позитив – усі були талановиті хлопці. І, звичайно, прагнули до шоубізу. І тоді я їх запросив до студії. Потім першу пісню Васі Напильнику зробив, як зразок. Авжеж, Олексій Потапенко тоді організовував свою команду, так пішла тусовка. Тому Олексій із вдячністю завжди каже: "Так, Петруха нас зібрав", - розповів Петро Чорний.

Нагадаємо, що Оля Полякова пред'явила Маші Єфросиніній за зайву вагу: "Анорексична палиця"

Як повідомляв Знай.uа, Олексій Дурнєв навчив дівчат, як правильно дякувати за подаровану сумку і машину: "Може ще в д*пу..."

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona в памперсі перетворилася на Вангу: "Люблю, не можу"