Відомій американській співачці Брітні Спірс запропонували головну роль в документальному фільмі про її життя, але та відмовилася слідувати написаному сценарію, в якому не бачить правди.

У Telegram-каналі "Зірки шоу бізнесу" розмістили відео з реакцією Брітні Спірс на незвичайну пропозицію режисерів. Як повідомила співачка, вона знаходиться у великому подиві через те, що їй надсилають написані і вигадані сценарії для фільму з сюжетом про її життя.

Брітні Спірс, фото з Instagram
Брітні Спірс, фото з Instagram

Також Брітні розповіла, що на одному з американських шоу, яке веде відомий телеведучий Джиммі Феллон, запрошена Мадонна зізналася, що режисери їй також пропонують знятися у фільмі про її життя. Співачка вирішила відповісти за себе і за Мадонну, і заявила, що вони ще занадто молоді для біографічних фільмів, які зазвичай знімають про загиблих знаменитостей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Користувачі соцмережі активно прокоментували публікацію. Деякі помітили неважливий вигляд співачки і припустили, що вона зловживає алкоголем.

Скріншот з коментарів, Telegram-канал
Скріншот з коментарів, Telegram-канал

Скріншот з коментарів, Telegram-канал
Скріншот з коментарів, Telegram-канал

Раніше ми писали про те, що Брітні Спірс стала "жертвою злочину", руки скуті і криваві сліди не шиї: "Її знайшов сусід..."

Нагадаємо, що Брітні Спірс перед заміжжям показала свої "персики": в корсет весільної сукні не влізуть

Як повідомляв Знай.uа, фото старіючої Мадонни без фотошопу злили в мережу: Алла Пугачова тепер красуня

Також портал Знай.uа писав, що Брітні Спірс поклала око на бутони Сари Джесіки Паркер: "Все буває вперше..."