Відомий український тренер Аніта Луценко вирішила розвіяти один з найпоширеніших міфів, і стосується він такого продукту як брокколі.

Новий пост дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там з'являються не тільки особисті кадри і знімки з сім'єю, а й різні поради, які стосуються тренувань і здорового харчування. Цього разу один з таких випадків.

Існує міф, що брокколі гірчить, погано пахне і тому деякі ставляться до неї з обережністю. Все це трапляється якщо її переварити або переготовити. А так як ця капуста, як і більшість інших, їстівна навіть в сирому вигляді.

Одне з найголовніших правил з цим компонентом - краще не доготувати, ніж переготовити.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У Мії до речі є прізвисько з самого дитинства - "дівчинка брокколі" 😍 вона готова їсти її вічно. Я відварюю її не більше 3-х хвилин і брокколі завжди залишається насиченого зелененького кольору. Свіжа або заморожена завжди є у нас в холодильнику або в морозилці. Це дуууже зручно і швидко. Я люблю з соусом, ну а Міє звичайно і соус не потрібен 🤣 " - розповіла Аніта Луценко про ставлення дочки до них.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про брокколі.

"Брокколі це 🔥 🔥 🔥 🔥 не уявляю як її можна не любити, У мене навіть кіт їсть)";

"А я готую на пару, мені дуже подобається брокколі, приготування "альденте"💚";

"Чет прям захотілося брокколі 🤤".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що тренер "Зважених і щасливих" Аніта Луценко відмовила нареченому ще не отримавши пропозиції

Раніше повідомляли, що Аніта Луценко поділилася історією про раптову аварію, тепер не хоче собі Tesla

Також, юна красуня заради кар'єри моделі схудла настільки, що почала "просвічуватися"