Російська співачка Марина Абросімова, більш відома під сценічним ім'ям МакЅим, після важкої хвороби змогла порадувати своїх фанатів поверненням до активного життя. Про це стало відомо з її нової публікації в мережі Instagram.

На фото співачка, яка дуже сильно схудла після перенесеного коронавірусу, робить стійку на прямих руках. Вона одягнена в спортивний топ, лосини і білу футболку, зав'язану вузлом на животі. На другому знімку поруч із веселою Максим - її плямистий пес.

"Засіб від дурі в голові", - підписала вона ефектні знімки.

Скрін, Instagram МакЅим
Скрін, Instagram МакЅим

Шанувальники із захопленням відреагували на спортивну форму своєї улюблениці.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Яка худенька", "Худенька зовсім стала!", "Наша гімнастка", "Ось це акробат! Краща", "Яка ви молодець! Завжди на позитиві! Дивишся на вас і жити хочеться!", - відзначають її шанувальники.

Скрін, Instagram МакЅим
Скрін, Instagram МакЅим

"Якщо робити цю вправу по кілька разів на день, то голова не буде боліти», «Ну дурь я болем вважаю. А стійка непроста», «Я, яка вже 5 разів пішла вставати на руки», «І волосся густе", "І у мене густе. І мене теж звуть Максим. Мабуть, тих, кого так звуть, просто доля таке волосся носити", - додають в коментарях.

Раніше повідомляли, МакЅим після коми видерлася на найнебезпечніше місце і попросила її знайти: "маленька і беззахисна".

Як повідомляв Знай.uа, МакЅим після довгої хвороби повернулася до звичайного життя, вражаюче перетворення: "Слава Богу за все".

Знай.uа писав, змарніла МакЅим остаточно "воскресла" після коми, вимагає їсти і посміхається: "Рада бачити живий".