Популярний український актор, головна зірка серіалу" кріпосна " Тарас Цимбалюк, який зараз відпочиває на Мальдівах, обрадував своїх численних прихильниць сталевим пресом і накачаними біцепсами. Мільйони телеглядачів вже знають про новий сезон популярного серила, куди повернулося багато зірок, але у Тараса зараз за розкладом - відпустка.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тараса Цимбалюка в мережі Instagram.

Публікація Тараса Цимбалюка, скріншот: Instagram
Публікація Тараса Цимбалюка, скріншот: Instagram

"Океан", - коротко підписав свіже фото Тарас.

На свіжому знімку можна побачити, що хтось зобразив Тараса в той час, коли він виходив зі свого бунгало прямо в води океану. Віддані шанувальники і шанувальниці можуть помітити, що все за правилами - Тарас пішов купатися в одних шортах, тепер у фанаток є привід попускати слинки на шикарні види.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скрін, Instagram Цимбалюк
Скрін, Instagram Цимбалюк

Також необхідно нагадати, що актор вже встиг взяти в дружини свою улюблену і провести навіть "секретне" весілля в Карпатах. Так що можна зрозуміти, хто ж все таки сфотографував Тараса в цей момент відпустки.

Раніше повідомляли, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк спокусив Наталію Денисенко "міцними горішками": мало не "посунула" дружину.

Як повідомляв Знай.uа, Майкл Кейн з легендарного "Бетмена" Крістофера Нолана йде з кіно: "Тепер не актор...".

Знай.uа писав, Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" приміряв образ жорстокого джокера: "психопат" на мінімалках.