Відомий український радіоведучий і шоумен Слава Дьомін, який частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям і роботою стежать понад 125 тисяч осіб, поділився ще одним цікавим знімком.

Цього разу улюбленець української співачки Тіни Кароль завалився разом з нею на зручний диван у студії «Радіо Люкс».

"Адихаємо", - підписав він фотографію, на якій лежить на дивані, придбавши прикоренілу поруч виконавицю. Він широко розставив ноги в світлих джинсах і білих кросівках.

Сама Тіна в комбінезоні кольору хакі і в білому кардигані виглядає досить втомленою. Найімовірніше, парочка втомилася і вирішила відпочити після запису чергового ефіру.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Навіть відпочити нормально не дадуть, фоткають в будь-якому місці», «Слава, ви як от вмираючий лебідь тут», «Втомилися, бідолахи", "Можна поруч прилягти? Я багато місця не займаю», "Тіна навіть Адихає красиво", - захоплюються шанувальники.

Скрін, Instagram Дьомін
Скрін, Instagram Дьомін

"Слава Тіну придбав, як братуху», - додають з гумором інші читачі сторінки ведучого.

Нагадаємо, юна красуня Анна Трінчер навчила Славу Дьоміна робити це на ногах. Він навіть не очікував такого повороту.

Як повідомляв Знай.ua, улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін зізнався, що сильно пошарпав нерви вчителям у школі: "Хотіли відрахувати"

Знай.ua писав, Слава Дьомін показав, чим розважав сина в Дубаї на висоті 44-го поверху. Не кожен дозволить таконі своїй дитині.