Колишня дружина Потапа, а також продюсер Ірина Горова опублікувала новий пост, в якому вирішила поговорити про те, як правильно починати свій день.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно жінка публікує різні кадри з заходів, як цього разу.

На знімках, які Ірина Горова вирішила опублікувати, вона стоїть на сцені одного спеціального заходу, який пройшов рано вранці, і це був якийсь експеримент для неї.

"Мене завжди захоплювали люди, які о 10 ранку вітають словами "Добрий день!". "Що??? Який день - ранок!". Однак ні, вони вже прокинулися, встигли зустріти світанок, пробігти 7 км, помедитувати, випити гарячу каву, прогулялися по парку і неспішно зайшли в офіс зі словами: "Добрий день!". Як же круто!"- розповідає жінка у своїй публікації.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Цього разу вона вирішила також провезти експеримент, і виступила на спеціальній заході. До Слова, о 6:40 ранку, на хвилиночку.

Після цього вона всерйоз задумалася про те, що потрібно перебудувати свій графік, і присвятити кілька годин на день виключно собі.

"Без телефону, запитань і відповідей, суєти і нервозності, роздачі себе і своєї енергії всьому світу? Навіть представила - як солодко прокинутися під спів птахів, шарудіння фіранок і тиші навколо, потягнутися, неспішно встати з ліжка і 2 години побути наодинці з собою☺️" - підсумувала вона.

Продовжиться цей експеримент чи ні, можливо дізнаємося в наступних публікаціях, які жінка опублікує у себе в Instagram.

Нагадаємо, що Ірина Горова показала, що втратив Потап після розлучення, Настя Каменських задумалася

Раніше повідомляли, що Ірина Горова зізналася дочці Потапа, чим займалася останні 15 років

Також писали, що бПотапа Ірина Горова вийшла на публіку у вечірній сукні з декольте